söndag 15 juli 2012

Deltidsstudent till hösten

Det är mig det!

Jag kom in på Veiledningspedagogikk på Høgskolen i Ålesund. Det är skräckblandad fröjd att veta att jag kom in och på tanken på allt jobb som ligger framför mig. SAMTIDIGT är roligt att få vidareutveckla sig och jag känner att det ska bli spännande att ta tag i detta.

*Svälj* Kom på att detta betyder att jag ska jobba 150% i höst!

Kan kanske inte räkna med så många uppdateringar om mina kreativa krumsprång här framöver...





6 kommentarer:

  1. Så morsomt! Jeg skal også det til høsten... Jeg som alltid sverger til hjemmelagede julegaver. Noe sier meg det ikke blir helt sånn i år... Gruer meg litt til arbeidsmengden, men ser fram til å få kompetansen :) Som deg mistenker jeg svært lite blogging... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Da sees vi i 5-7 september!
      Kjekk blogg du har!

      Radera
  2. GRATULERER med studieplass!

    Det er bare noen dager siden jeg sist var innom bloggen din, men du har likevel sydd maaange nye plagg. Du er så produktiv at du får sikkert sydd så du har rikelig med både klær til familien og gaver før du begynner å lese. Jeg får så lyst til å sy når jeg er inne her. Fredag kommer det sommergjester som blir ca ei uke, men etter det tror jeg at jeg prøver meg. Jeg må sy i stua så det blir jo litt rot regner jeg med.

    Hilsen Fama

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hei Fama!

      Det er alltid like kjekt å få besøk av deg. Lykke til med sying, litt rot for en regne med men pytt pytt!

      Kos deg med sommergjester og sying etterhvert. Har du en blogg der jeg og andre kan se resultaten?

      Radera
  3. Gratulerer med studieplass!! Har koset meg med runde i bloggen din, veldig mye fint du lager. Jeg fikk også lyst å sy blusen fra Made by me boka, får legge den inn i prosjektlisten min :) Først må jeg sy MASSE gardiner. DET er kjedelig det, men fint blir det! Fortsatt go sommer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Enig med deg om at det er kjedelige greier å sy gardiner - derfor kjøper jeg den ferdigsydde, spesielt om de koster mindre per meter ferdige enn hva stoffet gjør...

      Lykke til med blusen, jeg har brukt mine masse!

      Radera